מקור: ג'אניס ווד, עורכת Associate News האוניברסיטה של קולומביה הבריטית. מחקר חדש קובע כי הידבקות במחלת השפעת ברמה חמורה מכפילה את הסיכויים לחלות בפרקינסון בשלב מאוחר בחיים. למרות המחקר, מציינים חוקרים של […]

קרא עוד >

ויטמין K2 עשוי לעורר תקווה בחולי פרקינסון מאת Janice Wood נוירו-מדען בלגי הצליח לבטל באמצעות ויטמין K2 את ההשפעה של אחד הפגמים הגנטיים הגורמים למחלת פרקינסון. "מהמחקר שלנו עולה שמתן ויטמין K2 עשוי לסייע לחולי […]

קרא עוד >

פורסם בתאריך: 4 יולי 2012 באתר SCIENCE DAILY חוקרים צעדו צעד לקראת רפואה אישית אצל חולי מחלת פרקינסון, על ידי מחקר סימני המחלה בתאים שמקורם בחולים ובחינת תגובת התאים לטיפולים תרופתיים. המחקר […]

קרא עוד >

פריצת דרך אצל חוקרי מחלות ניווניות בניסיון למצוא טיפול למחלת פרקינסון ולמחלת הנטינגטון. חוקרים זיהו אנזים במוח שמעכב את פעילותו של חומר דמוי תרופה מובילה כנגד מחלת הנטינגטון. קבוצת החוקרים טוענת שהממצאים […]

קרא עוד >

  ג'ין גורקוף פורסם באתר של NORTHWEST PARKINSON'S FOUNDATION במקור HUFFPNGTON POST סבא שלי חולה פרקינסון. כך בשם משפחתי וכל חבריי בקהילת הפרקינסון, ברצוני להודות למקס ליטל על הצעד המרשים שצעד כדי […]

קרא עוד >

חוקרים מאוניברסיטת אדליד מקווים להבין טוב יותר מדוע חלק מחולי הפרקינסון חווים ירידה בולטת בלחץ הדם שלהם לאחר ארוחה. המצב הרפואי הידוע בשם POSTPRANDIAL HYPOTENTION יכול לגרום בחולי פרקינסון בהתעלפות מיד לאחר […]

קרא עוד >

מאת ג'אנלה ציילס פורסם באתר של: NORTHWEST PARKINSON'S FOUNDATION חולי פרקינסון ובהם TOOWOOMBA MAN קלארק הויי חווים לעיתים קרובות  מה שרופאים מתארים כ"הליכה קפואה", מעשית עצירה בהליכה מדי פעם למספר שניות בכל פעם. המצב […]

קרא עוד >

מאת: פאולה ספאן פורסם באתר של NORTHWEST PARKINSON'S FOUNDATION זו היתה אמורה להיות שהיה קצרה. בשנת 2006 היה רוג'ר אנדרסון לעבור ניתוח להקלת כאבים מדיסק דחוס בעמוד השדרה. אשתו, קרן שיערה […]

קרא עוד >

מאת: אנג'לה הררינג פורסם ב: אתר אוניברסיטת NORTH EASTERN פרופסור ברברה ווזצ'אק, פרופסור לפארמצטיקה וברנדן הרמון, סטודנט לתואר שלישי הציגו את הטיפול החדשני שלהם למחלת הפרקינסון בכנס EXPERIMANTAL BIOLOGY 2013 בבוסטון (צילום (Heratch Ekmekjian. […]

קרא עוד >

אכילת שוקולד מופרזת בכמות של חבילה ליום מעלה את הסיכון לפרקינסון – כך מזהירים חוקרים מהודו דן אבן 13.05.2013 מעלותיו של השוקולד מתבררות בשנים האחרונות על רקע ממצאי מחקרים המייחסים סגולות […]

קרא עוד >

העמוד הבא »

דלג לתוכן
הגעת לתפריט הנגישות, לחץ ENTER על מנת לדלג על התפריט.